Select Page
Mads Mikkelsen kommer ud med nye hemmelige investeringer
Mads Mikkelsen kommer ud med nye hemmelige investeringer, der gør hundredvis af mennesker i Danmark meget rige

Mads Mikkelsen er en af de mest berømte mennesker i Danmark. 53-årige skuespiller har skabt sig en karriere i udlandet og har medvirket i flere store amerikanske film som blandt andet James Bond-filmen “Casino Royal” og “Rogue One: A Star Wars Story”.

Han er kendt som en stor skuespiller, som gerne er ærlig omkring, hvordan han tjener sine penge.

Sidste uge optrådte han i Go’ morgen Danmark og annoncerede et nyt ’smuthul til velstand’, som han siger kan forvandle alle og enhver til millionærer i løbet af 3-4 måneder. Mikkelsen bønfaldt alle i Danmark om at benytte sig af denne fantastiske mulighed, før de store banker lukker den ned for altid.

Og rigtigt nok, minutter efter interviewet var ovre, ringede Danske Bank for at forhindre, at Mikkelsens interview blev sendt, men det var for sent.

Her er præcist, hvad der skete:

Go’ morgen Danmarks studievært Ida Wohlert inviterede Mikkelsen med på programmet for at give eventuelle gode råd om, hvordan man kan opbygge velstand, og den danske skuespiller smed en bombe:

”Det, der har givet mig succes, er at benytte mig af nye muligheder hurtigt og uden tøven. Og lige nu tjener jeg flest penge på et nyt program kaldet Bitcoin Circuit til automatisk handel med kryptovaluta. Det er den allerstørste mulighed for hurtigt at opbygge en lille formue, som jeg har set i hele mit liv. Jeg opfordrer alle til at se på det, før bankerne lukker det ned.”

Go’ morgen Danmarks studievært Ida Wohlert blev målløs, da Mikkelsen hev sin telefon frem og viste tilskuerne, hvor mange penge han tjener ved hjælp af dette nye pengegenererende program, der nu får hele Danmark til at summe.

Mads Mikkelsen kommer ud med nye hemmelige investeringer
Danskere gør allerede millioner af danske DKK hjemmefra ved hjælp af denne “smuthul til velstand” – men er det legitimt?

Udsendelsen løb tør for tid, før Mikkelsen kunne forklare nærmere, men vi fik et eksklusivt interview med ham, så vi kunne høre nærmere om denne kontroversielle mulighed.

EKSKLUSIVT INTERVIEW MED MADS MIKKELSEN

”Du har muligvis hørt om denne nye investeringsplatform for kryptovaluta kaldet Bitcoin Circuit, som hjælper almindelige mennesker i Danmark, Asien og Nordamerika med at opbygge formuer over nat. Du er måske skeptisk, fordi det lyder for godt til at være sandt.

Mikkelsen fortsætter:

”Det forstår jeg godt, for jeg tænkte det samme, da en betroet ven fortalte mig om den, men efter jeg med mine egne øjne havde set, hvor mange penge han tjente, var jeg nødt til at prøve den selv.

Jeg er glad for, at jeg prøvede den, for det var nogle af de hurtigste og letteste penge, jeg nogensinde har tjent. Jeg taler om titusinder af danske DKK om dagen på autopilot. Det er bogstaveligt talt den letteste måde at tjene en formue på lige nu. Og det kommer ikke til at vare ved meget længere, når stadig flere folk finder ud af det. Eller når bankerne lukker det ned for altid.”

SPECIALRAPPORT: Mads Mikkelsens seneste investering forbløffer eksperter og skræmmer de store banker - Bitcoin.

HVAD PRÆCIST ER DET DANSKE BITCOIN CIRCUIT, OG HVORDAN FUNGERER DET?

Ideen bag Bitcoin Circuit er ganske ligetil: At lade helt almindelige mennesker tjene på boomet af kryptovaluta, som stadig er det 21. århundredes mest lukrative investering, på trods af hvad de fleste folk tror.

Selv om prisen på bitcoin er faldet fra dens højeste værdi på 20.000 $ pr. bitcoin, tjener de handlende stadig formuer. Hvorfor? Fordi der findes tusinder af andre kryptovalutaer udover bitcoin, som handles for store profitter hver dag.

Nogle af disse kryptovalutaer omfatter Ripple, Ethereum, Monero og Zcash, og de indbringer stadig gevinster på over 10.000% og højere for normale mennesker i Danmark.

Bitcoin Circuit lader dig profitere af alle disse kryptovalutaer, selv når markedet er hårdt. Den bruger kunstig intelligens til automatisk at håndtere lange og korte salg for dig, så du kan tjene penge døgnet rundt, selv når du sover.

Disse teknologiske genier har bygget multimilliardær-virksomheder på at løse komplekse problemer som online betaling, databehandling og transport. Nu arbejder de på det globale problem, som den ulige fordeling af velstand er, ved at lade alle – uanset hvor rige eller fattige de er, tjene nok penge til at leve et lykkeligt og tilfredsstillende liv.

DEN LUKRATIVE PENGEGENERERENDE HEMMELIGHED, SOM DE STORE BANKER IKKE ØNSKER, AT DU SKAL VIDE

Mads Mikkelsen fortsætter:

”Vi lever i økonomisk hårde tider, og dette er den løsning, som folk har ventet på. Aldrig i historien har vi haft sådan en fantastisk mulighed, som almindelige mennesker nemt kan benytte sig af for at generere en gevaldig værdi på kort tid.

Nogle mennesker tøver med at afprøve den, fordi den er så anderledes. Og det er, fordi de store banker prøver på at dække over den! De store banker laver aktiv propaganda og kalder kryptovalutaer og platforme som Bitcoin Circuit for bedrageri. Hvorfor? De er bange for, at deres virksomheders profitter skrumper, når kunderne ved, hvordan de selv kan skabe massiv velstand.

Sandheden er, at kryptovaluta er revolutionen i vores levetid, og at alle, som ikke hopper med på vognen, går glip af den. Jeg har allerede modtaget vrede opkald og trusler fra store finansvirksomheder, fordi jeg gør folk opmærksomme på denne teknologi. Men pyt med dem. Folk i Danmark er allerede ved at kende sandheden, og det er kun et spørgsmål om tid, før flere og flere gør det samme.

Jeg deler dette, fordi jeg også har modtaget hundreder af e-mails fra folk, der takker mig for at dele denne hemmelighed. Min favorit er en fra en ung mand, som har købt hans drømmebil til sin lille bror – en Ferrari 488 Pista – med penge, som han har tjent med Bitcoin Circuit. Denne platform forbedrer virkelig livet for alle i hele verden en smule.

Young man buying his younger brother a red Ferrari
Steven Baker brugte fortjenesten han tjente fra Bitcoin Circuit at købe sin lillebror hans drømme bil. Hvilken inspirerende måde at bruge rigdom til godt!

HVORDAN FUNGERER BITCOIN CIRCUIT VIRKELIG? VI TESTER DEN SELV

Vores chefredaktør ville ikke lade os udgive interviewet med Mads Mikkelsen, før vi havde bekræftet, at Bitcoin Circuit er en lovlig mulighed for at tjene penge hjemmefra. Vores virksomhedsledelse ønskede ikke, at vi skulle udgive oplysninger, der potentielt kunne få mennesker i Danmark til at miste deres hårdt tjente penge.

Derfor har vores redaktionshold testet Bitcoin Circuit for at sikre sig, at den rent faktisk virker, som Mikkelsen har beskrevet. En af vores online redaktører, Zachary Tisdall, meldte sig frivilligt til at risikere sine egne penge og afprøve Bitcoin Circuit.

Zachary er en 53-årig far til 2 døtre, og hans kone mistede sit arbejde pga. sygdom sidste år. Han indrømmede, at han havde økonomiske problemer, og at denne investeringsmulighed kunne være svaret.

Happy family
Zachs familie kæmpede for at få enderne til at mødes og håbede det Bitcoin Circuit kunne lindre hans økonomiske pres, så han besluttede at teste systemet og rapportere sine resultater.

Zachary rapporterer:

”I starten, da jeg hørte om interviewet med Mikkelsen, tænkte jeg, at det var for sjov. At tjene penge hjemmefra er bare en drøm. Mine finansielle omstændigheder taget i betragtning besluttede jeg mig for at give den en chance alligevel – også for den gode histories skyld.

Jeg så en introduktionsvideo om platformen aog tilmeldte mig. Det virkede, som om videoen lovede for meget, men jeg lagde min skepsis på hylden. Indenfor få timer modtog jeg et opkald fra min personlige investor. Han besvarede alle de spørgsmål og tvivl, jeg havde, og han forsikrede mig om, at jeg ville komme til at tjene penge. Punktum.

Min personlige investor lovede endda, at hvis jeg mistede så meget som en femøre, ville han straks refundere mit indskud på 2.100 DKK. Så sikker var han på, at dette ville forandre mit liv. Den kundeservice er virkelig bedre end alt, hvad jeg nogensinde har set, og det er ikke så sært, at bankerne er bange.

Da jeg havde fået adgang til platformen, betalte jeg mit startindskud på 2.100 DKK. Det er omtrent, hvad min familie bruger på junkfood hver måned, så jeg besluttede mig for ikke at tage familien ud på burgerbarer i en måned. Nu kan vi være sunde, og vi har muligheden for at blive rige.

Selve Bitcoin Circuit – systemet er en platform til automatisk handel med kryptovaluta. Softwaren bruger avancerede AI-algoritmer og maskinlæring til at forudsige præcist, vornår kryptovalutaer går op og ned. Derefter køber og sælger den automatisk på dine vegne døgnet rundt. Teknologi har allerede gjort vores liv lettere på alle mulige måder, så hvorfor skulle vi ikke også bruge den til at tjene penge?”

ZACHARY RESULTATER MED SYSTEMET I REALTID

”Indenfor 1 time efter jeg havde indbetalt 2.100 DKK., begyndte softwaren at handle for mig. For at være ærlig, så var jeg bange for, at den ville miste alle mine penge. Og rigtigt nok, så var min første handel et tab på 165 DKK.

Jeg mærkede, hvordan min hals snørede sig sammen. Jeg troede, at jeg var blevet narret. Jeg var klar til at ringe til min personlige investor og bede om at få mine penge tilbage. Men så huskede jeg på, hvad han havde fortalt mig tidligere: Algoritmen har ret omkring 80-89% af tiden. Du kommer ikke til at vinde HVER handel, men du vinder nok til at få et overskud alt i alt.

Så jeg lod softwaren blive ved med at handle for mig og holdt godt øje med den. Den næste handel lavede profit! Kun 125 DKK. men det var stadig noget. Så lavede den næste handel 366 DKK. profit, den næste 145 DKK. profit, og det var alt i alt en profit på 430 DKK. Og alt det på under 5 minutter!

Snart begyndte jeg at skovle kontanter op som sne, og jeg kunne ikke tro mine egne øjne. Hver gang jeg opdaterede skærmen, var min profit blevet større og større. Det føltes, som om jeg var på narko, for det var så spændende.

Image for post
Hver gang jeg opdaterede mit handelsdashboard, voksede mine overskud højere og højere. Det var sådan en spændende haste!

Nu ved jeg så, hvorfor Mads Mikkelsen altid er i så godt humør. Og hvorfor de store banker ikke ønsker, at nogen kommer i nærheden af dette smuthul til velstand. Sidst på dagen havde jeg tjent over 4.974 DKK., hvilket ikke var dårligt fra en startinvestering på 2.100 DKK. Jeg var så begejstret, at jeg knap nok kunne sove.

Den næste dag var en tirsdag, og jeg var nødt til at gå på arbejde. For at være ærlig (og lad være med at sige det til min chef), så var det svært at fokusere på mit job, når jeg vidste, at Bitcoin Circuit – softwaren tjente penge.

Jeg sneg mig ud på toilettet nogle få gange for at tjekke mine profitter, og de blev ved med at vokse (med et lille tab her og der). Sidst på dagen, før jeg lagde børnene i seng, viste saldoen på min konto 8.904 DKK. Det er mere, end jeg tjener om UGEN på mit almindelige job!

Sidst på ugen havde jeg i alt tjent 35.304 DKK. Jeg hævede nøjagtigt 30.000 DKK. og geninvesterede resten. Indenfor 2 dage modtog jeg min første check med posten – på præcist €4.500 (30.000 DKK.). Jeg kunne ikke tro det.”

Cheque for Mr. Zachart Tisdall
Zach har modtaget en check for €4.500 for hans første to uger at bruge Bitcoin Circuit

Zachary fortsætter,

”Nu tjener jeg konsekvent 4.600 til 10.000 DKK. ekstra om dagen, takket være Bitcoin Circuit. Nu bliver pengene bare indbetalt på min bankkonto med få dages mellemrum. Med bare nogle få klik modtager jeg mine penge indenfor 24 – 48 timer. Hver gang overførslen rammer min bankkonto, er jeg nødt til at nive mig selv i armen for at være sikker på, at jeg ikke drømmer.

Heldigvis ELSKER jeg mit job her, hvor jeg kan bringe vigtige nyheder (som denne) til folk, for ellers ville jeg have sagt op allerede. Jeg har dog en plan om at holde ferie med min familie på Bali i Indonesien for at fejre, at vi er gældfri, og at min families finanser endelig kører på skinner igen.

Det ville ikke have været muligt uden Mikkelsens gavmildhed, da han delte sin hemmelighed live på tv. Og jeg er glad for, at jeg tog chancen for selv at afprøve Bitcoin Circuit Min kone er gladere end nogensinde før, og mine børns legetøjshylde er godt fyldt op.

Mine kolleger er godt trætte af, at de ikke tilmeldte sig selv for to uger siden, som jeg gjorde. Men hele kontoret tilmeldte sig hurtigt (også min chef), og nu kalder de mig alle en ”helt”, fordi jeg afprøvede det.”

PRØV SELV BITCOIN CIRCUIT

Lige nu tillader Bitcoin Circuit vores læsere at prøve platformen for en indledende minimumsindbetaling på kun 2.100 DKK. Du kan udbetale dette beløb når som helst du vil.

I betragtning af den enorme stigning i handelsplatformens popularitet, kan dette indledende minimumsindskud stige!

Det er vigtigt, at du tilmelder dig Bitcoin Circuit med det samme, da vi ikke ved, hvor mange pladser der vil være tilgængelige

Du kan finansiere din konto via kreditkort eller bankoverførsel.

Trin 1: Indtast dine oplysninger for at tilmelde en gratis konto

Trin 1: Indtast dine oplysninger for at tilmelde en gratis konto

Trin 2: Inbetal minimumsinvesteringen på 1.900 kr. (€250)

Trin 2: Inbetal minimumsinvesteringen på 1.900 kr. (€250)
Trin 3: Udbetal din fortjeneste (eller lad den være investeret, for at tjene mere!)

Trin 3: Udbetal din fortjeneste (eller lad den være investeret, for at tjene mere!)

bitcoin-circuit-logo

Try Bitcoin Circuit

REGISTER FREE NOW